Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dom små sakerna i livet

IMG_0662 IMG_0670 IMG_0677 IMG_0680 IMG_0585

 

Hur gulligt är det inte med massa smått i sitt liv. En av dom är min men älskar dom som om dom vore mina allihopa. Tänk att min bästa vän Lisa redan har tre utav det bästa man kan ha. Så skönt att ha nära vänner som också har barn, det gör allt så mycket roligare, både för dom stora och små. Idag var en sådan dag när dom lekte sig trötta i parken och grilla korv.. Nu ska jag se till och hitta på någonting roligare till middag, men tror jag hinner sätta på en gryta som får puttra ett tag. Tror det blir en sådan HÄR, den tycker Alba också är god 🙂 Jag har två saker att berätta för er sen, som jag knappt kan hålla mig ifrån att säga. Men allt är inte riktigt klart än så ni får gärna hålla er tummarna för mig. KRAM och hoppas ni haft en fin start på veckan

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!