Starta dagen på bästa sätt

18d72e879fcf113017c7e9e9bd63bc6f_980x0_c_85_ns_v4IMG_9475

 

Har ni fått er en funderare nu med er frukost? Det här med att jag har nämnt att vara klimatsmart.. Att det faktiskt inte är så svårt. Ta bort den där skinkan och ha ett ägg istället, låter väl bara härligt? (det fick ni bild på HÄR) Och för er som inte vill ha ägg på er smörgås så hade jag ett till tips och det var att byta osten till nötsmör (HÄR kan ni se det).. ingenting av dom två är väl svårt att någon gång i veckan att göra.. för kroppen och klimatet?

 

Man kan ju inte göra allt men alla kan göra lite. Och tänk då att det är så lite som att en smörgås faktiskt kan göra en viss skillnad. Eller iaf alla våra olika frukostvanor med mejerier och köttprodukter. Så till det allra enklaste som är till mitt samarbete, Flora 100 % Växtbaserad, alltså att bara köpa hem rätt produkt att bre på mackan, så är du klimatsmart!

 

Om ni inte alls äter smörgåsar och känner att ni behöver faktiskt inte tänka på det här jag skrivit om nu, så finns det att tänka på det här med mejerier- alltså yoghurt och fil. Byta det till gröt, chiapudding eller smoothie. Men en sak som är viktigt för mig i allt det här, ingenting ska vara krångligt eller kännas som ett måste utan bara testa sig fram. För vem vill inte starta dagen på bästa sett 🙂

 

I samarbete med Flora 100 % Växtbaserad.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Inte lika attraktivt att skriva margarin?

    Mupp 2016-11-23 08:57:44
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!