Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GLAD LUCIA från ett snöigt Malibu

_MG_1314_MG_1338_MG_1334_MG_1344_MG_1355_MG_1356_MG_1367_MG_1389_MG_1382_MG_1402 1_MG_1414 1_MG_1434 1_MG_1420 1_MG_1440_MG_1451_MG_1458 1_MG_1509_MG_1519_MG_1537

GLAD LUCIA TILL ER ALLA <3

Här fick vi till en riktigt mysigt sådan! Vi åkte ner till Malibu, till piren där Malibu Farm ligger. Det stället har jag skrivit om förut. Min pappa gjordes deras bok. En helt sjukt fin bok ( HÄR är bilder ifrån deras bok realis och på mig nån dag innan jag födde Alba, och massa snygga kompisar som jag saknar så). Nu har Helene som har restaurangen tagit över fler delar av piren och hade ställt till med ett Lucia firande. Hon är svensk från grunden så det var så mysigt och få höra svenskt luciatåg! Vi passade på att äta massa god mat och dom bjöd på glögg. Fina Marita med hennes sjukt gulliga son hade vi som sällskap. Hon har en underbar hälsoblogg ( den hittar ni HÄR) och bor i Venice med hennes man och nu ska pappa fota hennes 3:e bok, jiho! Det vart en helt perfekt Lucia helt enkelt. Och pricken över i:et var ju att det var snöväder… tyvärr syns det inte lika bra på bild och det är inte så fint som ni har hemma men Alba älskade det. Slapp också den jobbiga overallen som ska snart bökas med när vi kommer hem..

HÄR är Malibu Farms hemsida för att se mer, fall ni är här är det ett tips att besöka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!