Det bästa knytkalaset på länge

IMG_1945 IMG_1948 IMG_1951 IMG_1952 IMG_1954 IMG_1961 IMG_1968 IMG_1988 IMG_2011 IMG_2014 IMG_2017

 

Igår vart det knytkalas med två favoriter, min syster och Mira. Det var en hel del att ta igen och även om det gjordes mellan massor av garv och mat så hann vi gå igenom det mesta och boka nytt, precis så som det ska vara helt enkelt. Den här helgen har verkligen varit härlig tycker jag. Hoppas ni känner detsamma, att ni tog vara på att det var en långhelg. Jag tycker det är svårt att få till bra matbilder så här i mörkret med känner för att dela med mig ändå för det blev så gott och då vill jag ju få ut det till er 🙂

Salladen kan jag ju börja med som blev en perfekt sådan på: spenatblad, fetaost, avokado och färska dadlar <3 inte svårare eller mer än så. Sen till dom rostade rotfrukterna: sötpotatisen var störst så den åkte in lite tidigare i ugnen som ni ser på bilden sen in med morötterna, potatisen och sen det godaste tycker jag som är jordärtskockorna- dom sköljer du bara och inte skalar utan bara skär i tunna skivor. Så allt det här med salt och olivolja i ugn för att rostas ihop <3 Sen det som stektes ihop där är små knyten som Albas farmor gör med couscous som är degen runt om och med smaksatt köttfärs i, dom steker man i ägg sen men där hade jag i den (tryck)HÄR goda linsgatan ni fick recept på häromdagen. En helt prefekt middag blev det av det vi alla trolla fram från våra kylskåp. Brukar ni ha knytkalas? Tips det blir alltid något kul utan av det <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!