Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Det bästa knytkalaset på länge

IMG_1945 IMG_1948 IMG_1951 IMG_1952 IMG_1954 IMG_1961 IMG_1968 IMG_1988 IMG_2011 IMG_2014 IMG_2017

 

Igår vart det knytkalas med två favoriter, min syster och Mira. Det var en hel del att ta igen och även om det gjordes mellan massor av garv och mat så hann vi gå igenom det mesta och boka nytt, precis så som det ska vara helt enkelt. Den här helgen har verkligen varit härlig tycker jag. Hoppas ni känner detsamma, att ni tog vara på att det var en långhelg. Jag tycker det är svårt att få till bra matbilder så här i mörkret med känner för att dela med mig ändå för det blev så gott och då vill jag ju få ut det till er 🙂

Salladen kan jag ju börja med som blev en perfekt sådan på: spenatblad, fetaost, avokado och färska dadlar <3 inte svårare eller mer än så. Sen till dom rostade rotfrukterna: sötpotatisen var störst så den åkte in lite tidigare i ugnen som ni ser på bilden sen in med morötterna, potatisen och sen det godaste tycker jag som är jordärtskockorna- dom sköljer du bara och inte skalar utan bara skär i tunna skivor. Så allt det här med salt och olivolja i ugn för att rostas ihop <3 Sen det som stektes ihop där är små knyten som Albas farmor gör med couscous som är degen runt om och med smaksatt köttfärs i, dom steker man i ägg sen men där hade jag i den (tryck)HÄR goda linsgatan ni fick recept på häromdagen. En helt prefekt middag blev det av det vi alla trolla fram från våra kylskåp. Brukar ni ha knytkalas? Tips det blir alltid något kul utan av det <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind