Avundsjuk men sen inspirerad

IMG_6899 1 IMG_6928 1 IMG_6933 1 IMG_6945 1

Jag nämnde ju för er att min helg har jag verkligen spenderat på bästa sätt. Försökt ta igen lite tid med att hänga med mina nära och kära! Det har jag verkligen behövt har jag känt. Det är det som betyder mest för mig för att jag ska må som bäst. Så överraska min syster med en hel dag hon och jag på Sturebadet i fredags.. båda gick på lite behandlingar och åt god mat men det jag fick mest inspiration ifrån var yogan. All cred till er äldre som håller igång och behåller er kropp i både styrka, balans och vighet. Hon som höll i passet var helt underbar men hon bakom mig (jag vet att man inte ska titta och jämföra dom som brevid men det gick inte att missa!!!) var ca +65 och så g a l e t vig. Först blir man ju såklart avundsjuk men sen ville jag typ krama henne som ett tack för den inspirationen och träningsvärken.. Är ni med hur jag menar? 😉 Hoppas ni fått njuta av den helgen oxå, det är ni värda! KRAM på er alla

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Är det inte fotoförbud någonstans längre? Jag som hatar min kropp är så rädd för att hamna i bakgrunden på en bild……

  alekzandra 2017-01-21 11:57:15
  Svara
  • Svar på alekzandras kommentar.

   Vad ledasen jag blir att läsa att du skriver att du hatar din kropp… Gör ont i mitt hjärta. Det hoppas jag verkligen är någonting du jobbar på och förändras inom kort. Alla är vackre på sitt sätt och alla har vi olika förutsättningar men att hata sin kropp är inte någon ska göra oavsett vad. Min pappas tjej är skulptör och vill du kan du vara hennes modell för att få höra alla dina vackra sidor. Och att det är fotoförbud tänkte jag på därför är det ingen människa med på bilderna förutom min syster och en suddig man långt i bakgrunden.Det stod inte heller någonstans om att det var förbudet men jag tänkte iaf på det. STOR KRAM TILL DIG <3

   foodjunkie 2017-01-21 12:28:12
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!