Handy Andy Baby

img_4683 img_4698 img_4704 img_4731 img_4743 img_4754 img_4771 img_4778 img_4788 img_4791

Usch vad jobbigt det är att se sin lilla sjuk. Även om hon knappt beter sig som hon är sjuk.. Det är ju inte som när männen blir sjuka om man säger, någon som vet hur jag menar? 😉 Utan hon har 39 graders feber och spydde för hon hosta så mycket men ändå så glad och sprallig. Ni har ju sett hennes fina säng förut som min kära vän gör och den hemsidan hittar ni om ni trycker HÄR. Hon sover fortfarande med oss och det är någonting jag älskar, vet inte hur länge jag kommer göra det men hon är så mysig.. och några sparkar per natt är det ju värt än så länge. Så i sin fina säng har hon mysstunder och tittar film. Nu idag kom det en liten present till henne som jag beställt. Hon älskar sina filtar, och en hon använt flitigt som jag tycker är så fin men även perfekt i matrealet för den inte blivit för varm eller kall. Alba har fått väldigt mycket rosa, men det börjar hon växa ifrån mer och mer nu tycker jag, så sin bebisfilt i rosa fick hon samma i nu i en lyxig kamel/grå färg. Den är inte bara lyxig i färgen utan den är h a n d s t i c k a d av min kompis mamma! <3<3<3 Vill så gärna tipsa om den då det är så mycket kärlek bakom just den filten man har. Precis det man vill att sin lilla ska ha helt enkelt. Ni hittar henne på HandyAndyBaby på instagram och vilken fin människa med redan 4 barn och 4 barnbarn.. svårt och tro när man träffar henne men då vet hon ju ändå vad dom små vill ha tänker jag 🙂 KRAM

För er som vill se mer bilder på mig i staty när jag var gravid trycker ni HÄR.  Och kanske t o m vill beställa egna. Eller visst är min julklapp jag fick förra året på Albas namn så där i betong fint? Det kan ni höra av er till mig fall ni vill ha 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!