Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Handy Andy Baby

img_4683 img_4698 img_4704 img_4731 img_4743 img_4754 img_4771 img_4778 img_4788 img_4791

Usch vad jobbigt det är att se sin lilla sjuk. Även om hon knappt beter sig som hon är sjuk.. Det är ju inte som när männen blir sjuka om man säger, någon som vet hur jag menar? 😉 Utan hon har 39 graders feber och spydde för hon hosta så mycket men ändå så glad och sprallig. Ni har ju sett hennes fina säng förut som min kära vän gör och den hemsidan hittar ni om ni trycker HÄR. Hon sover fortfarande med oss och det är någonting jag älskar, vet inte hur länge jag kommer göra det men hon är så mysig.. och några sparkar per natt är det ju värt än så länge. Så i sin fina säng har hon mysstunder och tittar film. Nu idag kom det en liten present till henne som jag beställt. Hon älskar sina filtar, och en hon använt flitigt som jag tycker är så fin men även perfekt i matrealet för den inte blivit för varm eller kall. Alba har fått väldigt mycket rosa, men det börjar hon växa ifrån mer och mer nu tycker jag, så sin bebisfilt i rosa fick hon samma i nu i en lyxig kamel/grå färg. Den är inte bara lyxig i färgen utan den är h a n d s t i c k a d av min kompis mamma! <3<3<3 Vill så gärna tipsa om den då det är så mycket kärlek bakom just den filten man har. Precis det man vill att sin lilla ska ha helt enkelt. Ni hittar henne på HandyAndyBaby på instagram och vilken fin människa med redan 4 barn och 4 barnbarn.. svårt och tro när man träffar henne men då vet hon ju ändå vad dom små vill ha tänker jag 🙂 KRAM

För er som vill se mer bilder på mig i staty när jag var gravid trycker ni HÄR.  Och kanske t o m vill beställa egna. Eller visst är min julklapp jag fick förra året på Albas namn så där i betong fint? Det kan ni höra av er till mig fall ni vill ha 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand