Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ni bara måste testa den här alltså

img_5016img_5023 img_5032

 

Hoppas er helg har varit fantastisk precis som ni själva är som är här inne och läser 🙂 Är ni många som är vegetarianer? Äter fisk? Äter kyckling? Veganer? Eller äter allt.. ? Jag är en periodare i allt, men kött har jag nog inte ätit på 5-6 år nu, då menar jag kyckling också. Men fisk, ägg och mjölkprodukter går i vågor vad jag är sugen på. Jag tänker alltid om jag är sugen på det är precis det kroppen behöver. När min lilla dotter var komjölköalergiker och jag ammade så slutade jag faktiskt gilla råfisk på samma veva. Vet inte om det redan var när hon låg i magen men kan inte minnas när jag tyckte det var gott senast.. Så tråkigt för jag älskade sashimi förut men nu v ä x e r det i munnen på mig. Någon som känner igen sig? Att om man slutar med det ena så vill man inte ha det andra heller. Så till er som vill sluta med lite kött så ta er tid, det kommer en dag när ni inte blir sugna ju mer och mer ni tar bort det 🙂

Testade en maträtt idag som jag bara måste tipsa er om, fast jag gav bort min råa tonfisk efter att ha testat om det gick efter en tugga, så var den SÅ GOD. Vi hade lunch idag på Strandvägen 1 och där hade dom den här ljuvliga tonfisksalladen med glasnudlar, mango, avokado, cashewnötter. koriander, rostad lime, sesamfrön osv.. Mumma! Om ni trycker HÄR så har ni min gudagoda liknande recept på sallad 🙂 Men om ni går till Strandvägen 1 så missa inte titta upp på deras fina tak med så snygga lampor.. Kram på er

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!