Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ni bara måste testa den här alltså

img_5016img_5023 img_5032

 

Hoppas er helg har varit fantastisk precis som ni själva är som är här inne och läser 🙂 Är ni många som är vegetarianer? Äter fisk? Äter kyckling? Veganer? Eller äter allt.. ? Jag är en periodare i allt, men kött har jag nog inte ätit på 5-6 år nu, då menar jag kyckling också. Men fisk, ägg och mjölkprodukter går i vågor vad jag är sugen på. Jag tänker alltid om jag är sugen på det är precis det kroppen behöver. När min lilla dotter var komjölköalergiker och jag ammade så slutade jag faktiskt gilla råfisk på samma veva. Vet inte om det redan var när hon låg i magen men kan inte minnas när jag tyckte det var gott senast.. Så tråkigt för jag älskade sashimi förut men nu v ä x e r det i munnen på mig. Någon som känner igen sig? Att om man slutar med det ena så vill man inte ha det andra heller. Så till er som vill sluta med lite kött så ta er tid, det kommer en dag när ni inte blir sugna ju mer och mer ni tar bort det 🙂

Testade en maträtt idag som jag bara måste tipsa er om, fast jag gav bort min råa tonfisk efter att ha testat om det gick efter en tugga, så var den SÅ GOD. Vi hade lunch idag på Strandvägen 1 och där hade dom den här ljuvliga tonfisksalladen med glasnudlar, mango, avokado, cashewnötter. koriander, rostad lime, sesamfrön osv.. Mumma! Om ni trycker HÄR så har ni min gudagoda liknande recept på sallad 🙂 Men om ni går till Strandvägen 1 så missa inte titta upp på deras fina tak med så snygga lampor.. Kram på er

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand