BILDBOMB på massa hjärtligt dagen till ära

img_6031 img_6051 img_6055 img_6063 img_6071 img_6091 img_6099 img_6103 img_6157 img_6167 img_6174 img_6176 img_6187 img_6189-1 img_6191 img_6196 img_6226 img_6233img_6243-2img_6256

Väldigt många hjärtliga glad alla hjärtans-dag hälsningar från mig till er! Vad tycker ni om alla hjärtas- dag? Lever ni ut denna dag till fullo? Skickar lite extra gull till nån? Eller tycker den är larvig? Jag kan tycka att det är lite fint att kärleken får en speciell dag precis som typ mors-dag 😉 men man behöver ju egentligen inte göra så mycket.. eller så är det jag som har lärt mig det nu på 28 år på denna jord. Vi kan fortfarande skratta åt försöket till att vara mysiga och åka på spa och sova över denna dag, tänker inte nämna vart vi var fall ni är några som ska dit. Men när man väl är där är man ju inte den ändå som tänkt tanken och man sitter tätt tätt täätttt inpå alla andra par sedan på middagen utan musik osv för det skulle vara så romantiskt som möjligt i dom här badrockarna man hade. Slutade med att vi låg på rummet och garva. Så idag förutom min helt UNDERBARA blombox så ska vi ta det piano 🙂

Jag kunde knappt sluta ta bild på den där underbara rosboxen som han kom med sent igår kväll. Vill tacka honom och instagram för den, jag taggade honom i en bild på en sån när en kompis fyllde år 😉 Sån fin present tycker jag! Själv gav jag samma som jag har från L8hasselblad – berlocker A & E = Alba Alicia Elias Edita.. alla hans barn och jag, fiffigt va 😉 

Och till något mer hjärtligt – Alba fick träffa lilla söta Adele och jag hennes fina mamma med våra mammor haha idag <3

Eller juste jag har ju bakat, en raw – cheesecake – också hjärtligt och enkelt! Gör så här: Botten är godast tycker jag, bara mixa ihop 2 dl naturliga cashewnötter, 2 dl solrosfrön, 2 dl sesamfrön, 1 dl rostade kokosflin, 3 msk ekologisk lönnsirap eller agave sirap, 3 st dadlar. Mixa väl men tycker ni det är för torrt ha mer dadlar eller kokosfett. Ta fram en pajform med avtagbara sidor och kläm ut botten. Mixa sedan 2 -3 dl kokosmjölk från burk med frysta hallon och smaka av hur söt ni vi ha den med agave sirap eller liknande och om ni vill ha i lite lime. Ha den på er goda botten och sätt sedan in i frys 🙂 Vill ni se recept på likände fast med avokado och lime? Klicka HÄR då! KRAM på er

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • You have great design style. Where is your lovely sofa from and what is the name of the light over the dining table?

  anna 2017-02-17 16:12:47
  Svara
 • Hej! Vad är det för fin svart blus du har på bilderna? Ser jätte fin ut! Länka gärna 🙂
  Hade varit kul med lite bilder hemifrån, du verkar ha det så fint ? Stor kram

  Sofie 2017-02-16 13:44:31
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej Sofie!
   Jag måste tyvärr säga att det är gammal men den är ifrån Zara så spana om det finns någonting liknande då det ibland gör det där! Vad glad jag blir, det ska jag försöka få till 🙂 Tack snälla du och hoppas du får en underbar helg! KRAMAR

   foodjunkie 2017-02-17 00:14:44
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!