Yogamuesli på mitt favorit yogaställe

img_7265 img_7270 img_7275 img_7278

Skulle ni hålla med mig om jag sa att jag tycker att yoga är lyxigt? Att ge sin kropp yoga är exklusivt. Att få spänna kroppen på det sättet men ända slappna av ända ut i nerverna och sträcka ut den på ställen man inte ens visste att man behövde göra det på-  är verkligen ingenting man tar och gör annars. Så yoga är för mig att unna sig någonting bra. Och ett av dom bästa stället enligt mig är på Altromondo Yoga på Grev Turegatan, speciellt då hos underbara Jennie Liljefors.. som jag hade bästa gravidyogan hos. Där var jag och några till imorse för ett provsmak av Mymusli som har fått ny en smak – YOGAmuesli. Dom hade gjort så goda raw- bollar som man fick hem recept på. Titta på min insta-snap så lägger jag upp det där ( foodjunkieblog heter jag på instagram). 

KRAM på er 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!