Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Yogamuesli på mitt favorit yogaställe

img_7265 img_7270 img_7275 img_7278

Skulle ni hålla med mig om jag sa att jag tycker att yoga är lyxigt? Att ge sin kropp yoga är exklusivt. Att få spänna kroppen på det sättet men ända slappna av ända ut i nerverna och sträcka ut den på ställen man inte ens visste att man behövde göra det på-  är verkligen ingenting man tar och gör annars. Så yoga är för mig att unna sig någonting bra. Och ett av dom bästa stället enligt mig är på Altromondo Yoga på Grev Turegatan, speciellt då hos underbara Jennie Liljefors.. som jag hade bästa gravidyogan hos. Där var jag och några till imorse för ett provsmak av Mymusli som har fått ny en smak – YOGAmuesli. Dom hade gjort så goda raw- bollar som man fick hem recept på. Titta på min insta-snap så lägger jag upp det där ( foodjunkieblog heter jag på instagram). 

KRAM på er 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand