Eat better Be happier Live longer

img_9355 img_9381 img_9383 img_9387 img_9391 img_9402 img_9404 img_9414 img_9416img_9443img_9438img_9418img_9423img_9424img_9426img_9461img_9476

Hej måndag och underbara läsare!

Är det någon som blev sugen på en avokadomacka t o m en glutenfri sådan..? Jag önskar ju helt klart att min frukost byttes snabbt ut till den där. Är det någon som ska till Barcelona snart så missa inte det här stället – Flax and Kale. Allt är jättegott och framför allt nyttigt. Älskar deras tänk med maten, som jag skriver ofta – att om man äter bra får man en glad mage. Och det hade vi verkligen när vi åkte därifrån! Jag och Frida hade varit här förut och då var Alba älsklingen med också – tryck HÄR för att se det.. så liten! Och det var precis lika gott då kommer jag igår 🙂 Man kan säga att Mira är en jäkel på att ta bilder, så här många bilder har ni nog aldrig fått på mig i ett och samma inlägg, och ingen på henne.. Men jag har så mycket mer fina bilder och inspirationen är på topp. Men jag ska faktiskt visa er annat här hemifrån också. Så vi hörs snart gullisar! Ha en fin vecka 🙂

Som ni ser var det ju sjukt svårt att välja bland alla juicer.. Men till slut blev det en virus killer med tanke på min magsjuka jag fick natten innan jag åkte. Vaknade pigg efter vi flugit dit och ingen blev smittad!! pjhuuuuuuuu.. Kankse var det våra Virus- killer juicer? 😉 Så läs vad det var i den på bilden för er som vill få dö på lite.. Men honung och rosmarin är min bästa tips för det i vatten över natten <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • SÅÅ härliga bilder!
  Och underbar klänning Och kofta!! Vart är dessa 2 ifrån?? ❤️❤️

  Sofie 2017-03-13 10:27:45
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej Sofie!! Vad glad jag blir att du tycker det 🙂 🙂 🙂 Köpte klänningen nu i helgen på Zara och tröjan är ifrån Mango <3 TACK snälla du och hoppas du hittar KRAM

   foodjunkie 2017-03-13 21:40:23
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!