Så mycket snask för smaklökarna

Tips – spring ock köp

Hur nice är det att sköra tomater med vassa knivar? 

Tomat, lök, basilika, olivolja,salt och peppar ( om man vill vitlök)

Alltså godegud så gott det här är ihop

PLUS då dom här där i <3

En riktigt hejdundrans snacks-bricka

Strimla kalechips på avokadon och krämig balsamico

Ser ni dadlarna? Fyllda med ekologisk gorgonzola ost <3

Avslutar den här veckan med en helt galet nice tallrik helt enkelt

Heej fina ni!

Någon mer än oss här hemma hos älskat plockmat? När man tar fram en bricka med lite vad som helst. Det är lite vår grej faktiskt. Efter en lång promenad, till en film, istället för lunch på helgen, när vi får besök, eller när vi ska tömma kylen.. Det fungerar alltid och det blir alltid så gott! Dom ser alltid olika ut också. Men den här ville jag ändå visa er! Har trixat massa här hemma idag för imorgon har vi en liten tjej som fyller TVÅ år <3 så snabbt tiden ändå har gott. Kan inte förstå att det var två år sen idag som jag låg på förlossningen ( tryck HÄR för att läsa hur min förlossning gick till) och hade ingen aning om att livet skulle förgyllas på så sätt som Alba har gjort. Hon är verkligen mitt allt och lite till. Så mitt i allt idag kom den här brickan fram för att höja energin 🙂

Vad som är där på: Avokado med kalechips krossade på och balsamico, skivad mango, mozzarella, lila krispig italiensk sallad, dadlar fyllda med ost och en magisk tomatröra <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men å jag satt ute å läste innan i solen och missa helt att liten fyller två år imorgon – stora tjejen ?Grattis till Alba i förskott å hoppas hon får en härlig dag! Kraaam igen

  Petra 2017-05-14 19:21:23
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   AMEN söta du! Jaaa så galet, redan två år! Känns så overkligt att just nu låg jag på förlossningen för två år sen… Kan inte ens komma ihåg livet utan Alba. Dom små förgyller verkligen allt! Undrar om hon förstår att det är hennes födelsedag imorgon 😉 Ska åka och köpa massa ballonger är min plan – det älskar hon 🙂 Ska hälsa grattis från dig imorgon <3 <3 KRAm igen

   foodjunkie 2017-05-14 22:20:47
   Svara
 • Haha ser mig själv lite som plockens mästare ? När jag frågar min lille vad han vill ha å äta svarar han ”sushi, kräftor el plock det går bra med carpaccio oxå” en riktigt liten gourmand! Plock är grymt å kan ju faktiskt vara nyttigt oxå kör pt-online m Mammafitness och var på kalas i fredags då var det plock – grymt när man kan välja nyttigare alternativ ?Nu vankas bootcamp här så ha en fortsatt trevlig söndag ?Kraaaam

  Petra 2017-05-14 15:22:43
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Men åh jaaa visst är det magiskt med plockmat! Det fungerar lixom alltid. Barn som vuxna gillar det oxå. Haha men kräftor tycker jag var sååå sött att han vill ha!! Gullunge älskar mammas plock! Verkligen gourmand. Så härligt som du säge rman tar massa nyttigt och slänger dit någonting lite onyttigare så går ändå allt ner för alla 🙂
   DUKTIG du är som kör bootcamp en söndag! Önskar jag oxå kom iväg på det.. men heja dig! Hoppas du haft en underbar helg! KRAM

   foodjunkie 2017-05-14 22:18:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!