Bra och sjukt god mat

 

Hallå hej 🙂

Är det någon här som läser nu som inte gillar när maten smakar asiat- inspirerat så kan jag ju meddela er att tyvärr är det här det. För er som inte riktigt vet hur ni ska få till en enkel asiat maträtt så kommer här ett enkelt tips. Så till alla er som gillar den här typen av mat så kommer ni älska det här!

Gör så här: Sätt på en kastrull med ris. Snoppa ca 15st haricoverts, skär tunna strimlor av ca 1 paprika, ca 1/2 – 1 gullök och 1 vitlök. Lägg det i en stekpanna med 1 liten msk kokosfett på medelvärme. Ha ner din favorit ca 2/3 dl soya, 1- 2 msk sesamfrö-olja, några få droppar oyster sauce ,2 msk sesamfrön, 1/2 apelsin saft, 2 msk färsk riven ingefära, chili efter smak och lite peppar. Och juste lite färsk basilika hade jag i stekpannan också.. Man kan toppa med korainder sen istället om man vill, smaksak 😉  

Det går väldans fort att göra det här för man vill inte att grönsakerna ska bli för mjuka. Så smaka av när ni tycker det är klart. Och gott att droppa lite lime på riset sen. Och till det här är det gott med antingen lax eller kyckling <3

TRYCK HÄR för att se det bästa receptet på asiat maten att servera hela sommaren ut! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Smarrigt, jag älskar asiatiska smaker så det här kommer jag verkligen testa!

  Josefine 2017-06-15 14:29:24 https://jourstadsundsvall.se/
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Åh ja jiho hoppas du gör det, supergott! En favorit här hemma iaf. Säg gärna till om du gör det vad ni tyckte 🙂 <3 Kram

   foodjunkie 2017-06-15 22:32:23
   Svara
 • Mums vad gott, måste jag testa! :*

  Julia 2017-06-15 14:25:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!