Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Missa inte den här goda middagen

hörrni, ni måste testa köpa hem dom här glasnudlarna som är gjorda på SÖTPOTATIS! Jag hittade dom på ICA och det Arirang som gjort dom, och även en nudel soya-sås som jag också köpte

middagen tog max 10 minuter att slänga ihop 

helt underbart god och helt vegetarisk som alltid

 öste på med rostade sesamfrön 

Tänkte att jag visar det här goda jag och Frida åt till middag idag, så får ni se massa andra bilder från min dag i nästa inlägg. Så mycket härliga bilder att visa nämligen. Men först något gott till er att göra. Hade min kille varit hemma hade jag gjort lite lax till det här men vi hoppade det. Var så glad för jag hittade dom där nudlarna så väldigt kul och få bjuda på dom. Dom tillsammans med den där såsen vart så där gott som man vill att det ska vara. Hoppas ni hittar dom! Annars gör på andra nudlar och gör egen soya-sås ( HÄR HITTAR NI DEN BÄSTA SÅSEN plus ett till recept ni måste testa)

Jag hade i: Riven ingefära, mango, avokado, tunna skivor gurka, lite lime och rotade sesamfrön. EASY PEASY! <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson