Missa inte den här goda middagen

hörrni, ni måste testa köpa hem dom här glasnudlarna som är gjorda på SÖTPOTATIS! Jag hittade dom på ICA och det Arirang som gjort dom, och även en nudel soya-sås som jag också köpte

middagen tog max 10 minuter att slänga ihop 

helt underbart god och helt vegetarisk som alltid

 öste på med rostade sesamfrön 

Tänkte att jag visar det här goda jag och Frida åt till middag idag, så får ni se massa andra bilder från min dag i nästa inlägg. Så mycket härliga bilder att visa nämligen. Men först något gott till er att göra. Hade min kille varit hemma hade jag gjort lite lax till det här men vi hoppade det. Var så glad för jag hittade dom där nudlarna så väldigt kul och få bjuda på dom. Dom tillsammans med den där såsen vart så där gott som man vill att det ska vara. Hoppas ni hittar dom! Annars gör på andra nudlar och gör egen soya-sås ( HÄR HITTAR NI DEN BÄSTA SÅSEN plus ett till recept ni måste testa)

Jag hade i: Riven ingefära, mango, avokado, tunna skivor gurka, lite lime och rotade sesamfrön. EASY PEASY! <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!