Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Missa inte den här goda middagen

hörrni, ni måste testa köpa hem dom här glasnudlarna som är gjorda på SÖTPOTATIS! Jag hittade dom på ICA och det Arirang som gjort dom, och även en nudel soya-sås som jag också köpte

middagen tog max 10 minuter att slänga ihop 

helt underbart god och helt vegetarisk som alltid

 öste på med rostade sesamfrön 

Tänkte att jag visar det här goda jag och Frida åt till middag idag, så får ni se massa andra bilder från min dag i nästa inlägg. Så mycket härliga bilder att visa nämligen. Men först något gott till er att göra. Hade min kille varit hemma hade jag gjort lite lax till det här men vi hoppade det. Var så glad för jag hittade dom där nudlarna så väldigt kul och få bjuda på dom. Dom tillsammans med den där såsen vart så där gott som man vill att det ska vara. Hoppas ni hittar dom! Annars gör på andra nudlar och gör egen soya-sås ( HÄR HITTAR NI DEN BÄSTA SÅSEN plus ett till recept ni måste testa)

Jag hade i: Riven ingefära, mango, avokado, tunna skivor gurka, lite lime och rotade sesamfrön. EASY PEASY! <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind