gurkmeja och ingefära

      

 

GOD MORGON

Idag ska dom tio personerna som har vunnit hem lite hälsa-shotar få veta det! ( Ni kan TRYCKA HÄR för att skiva in en sista sista sista kommentar eller se vad det var för härlig tävling) Helt underbart och se hur många som har skrivit, det är verkligen en så rolig sak för mig att se. Det bästa är såklart att folk tänker på sin hälsa men att ni var så många som skrev blev jag så glad för. Betyder på att ni litar på det jag ger er som tips, det är så lyckligt! TACK och önskar att jag kunde skickat till er alla. 

Idag är förskolan stängd så ska försöka hitta på nåt extra kul, är det nån som sitter inne på vad man kan göra med 2:åring så säg gärna till. Jag tror det lutar mot Junibacken.. Men först en hälso-shot och massa kaffe =D 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh vad gott det verkar. Måste verkligen skaffa hem denna!!!!!

  Frida 2017-09-26 09:36:50 http://fridakm.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Ja faktsikt haha men så enkelt också därför älskar det! SÅ kul och få ge ut bra samarbeten, tackar endast ja till dom 😀 STOR KRAM

   foodjunkie 2017-09-26 11:23:05
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!