Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

varför vi båda skrek och haltade

 

Hej mina favoriter!

Frukost i all ära, men den här var verkligen ren skär magi i munnen. Ända sen jag fick Alba har frukost blivit någonting jag tar sen när jag har tid. Men alltid en kaffe först. Min tid går åt på morgonen att få i henne frukost sen efter mycket om och men och klockan är mer än vad man tror då blir det mer mat för mig. Någon som känner igen sig? Så att få frukost framdukat så här och inte behöva tänka på att mata henne var ju väldigt lyxigt måste jag säga. Jag vet att frukost är en viktig måltid men det har skjutits   fram lite om man säger så. Efter vår frukost här på tal om lyxigt bokade vi att gå på en tvättäkta marockans hammam spa. Kära nån vilken upplevelse. En stor dam tog emot oss två, bad oss lägga oss nakna, eller med våra små engångstrosor vi fått, på en varm marmorbänk. Där låg vi och hon tvålade in oss oss sedan sköljde av oss med skålar av vatten. Det doftade så ljuvligt där inne och alla olika produkter. Efter många minuter, kändes jättelänge då vi låg där själva i rummet och svettades på den där varma marmor kom hon tillbaka och skrubbade hela oss = all vår färg vi solat till oss haha.. Efter det vart det te stund, inte det man kanske var sugen så varma vi var. Men med en fotmassage njöt man till fullo och vi trodde vi var klara.. Då förde dom oss till ett rum och en timmes massage väntades. Dock skrek jag och Frida ikapp där ett tag. Vi hade nämligen sagt att vi ville ha hård marockans massage.. haha vi haltade därifrån. Men för 300kr var hela upplevelsen magisk. Tips till alla er som åker till Marrakech, missa inte att gå på hammam spa.

I varje vrå kan man köpa frukt och dessutom pressar dom juice av dom framför en också, det kändes så fräsch efter den upplevelsen. Och det är så fint och göra så där med granatäpplet – KLICKA HÄR för att se hur man gör <3 Nu kommer ju nämligen granatäpple säsongen. Så nyttigt och gott till allt 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!