bästa bästa julbaket ni inte får missa

mitt bästa jultips om man ska baka lussebullar- gör små smörbollar av florsocker och vaniljsocker och ha i, det blir så GOTT!

att baka med den här lilla var roligare än jag kunde ana.. 

..eller vad tycker ni? Lustig är ju förnamnet om ni frågar mamman

saftigare än så här blir det

ett fint tips som är så enkelt om man köper hem pepparkaksdeg, använd er bara av ett glas om ni inte har några formar

den här MAGISKA kakan, den får ni inte missa att göra!

det är en julkaka på några få ingredienser och smakar gudomligt

Det var så roligt att få söka på sin egna blogg hörrni, det händer inte ofta att jag läser recept. Det händer bara när jag ska baka. Då måste man ju vara noggrann så sökte på mina lussarbullar jag gjorde förra året för dom har jag längtat efter. Det receptet kan ni hitta genom att TRYCKA HÄR! Så det jag vill ge recept på nu som jag önskar att ni gör nu, typ adventsfika eller bara ha i kylen och ha som mysfika hela tiden.

Gör så här: Sätt på ugnen på 200 grader. Stöt saffran med någon tesked socker i en mortel. Blanda nu det med 3 ägg, 1 dl russin, 2 krm kardemumma, 1 dl hackad mandel och 1 l risgrynsgröt. Ha det i en ugnsform och sedan ha den i nedre delen av ungen i ca 30 minuter. Sedan njuuut! Väldigt gott med lite grädde och lingon om man vill ha lite till <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ser såå gott ut!

  Josefine 2017-12-04 11:17:29 https://www.drottcompany.se/
  Svara
 • Åh så mysigt! Är tokig i saffran så älskar att det numera är ”okej” att använda det i typ allt 😉 Har du något mumsigt recept på sockerfria och glutenfria lussebullar? 🙂 kram och hoppas du/ni haft en fantastisk första advent <3

  Julia 2017-12-03 21:14:14
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Åh jag är lika dan, har du testat mina pannkakor jag la ut här om dagen?

   SÅ SABLANS GOTT

   Dom menar jag 🙂 Tänkte bara så du inte missar dom eftersom dom är sockerfria och glutenfria..

   KRAM

   foodjunkie 2017-12-04 10:14:11
   Svara
 • Ser så gott ut! Den ska jag testa. Fint inlägg. Kram Filippa

  Filippa Svensson 2017-12-03 10:11:33 http://www.rawclarity.com
  Svara
  • Svar på Filippa Svenssons kommentar.

   TACK Filippa! Hoppas verkligen du gör det, eller det är iaf en av mina favoriter när det kommer till julbak 😉 Hoppas allt är bra med dig! Stor Kram

   foodjunkie 2017-12-04 10:15:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!