Vem vill följa med mig på lyxig yogamorgon med frukost?

 

Hej bästa ni!

Fler av er vill se mer utav mitt kök, så gulliga och självklart kan jag visa det. Hann dock inte ta så mycket mer bilder nu men en sneakpeak fick ni af. Där står jag och pysslar ihop massa gott, flera gånger på dag eller eller bara nån gång beror på ju på dagen ser ut. Som nu ska jag iväg på en lunch med avslutande meditationspass så ska inte laga ihop nån god lunch där idag. Och på måndag ska jag inte heller laga frukost för då ska jag få vara med och hålla ett event. Och varför jag nämner det till er är för att jag ska få ta med två av er dit. För vem vill inte starta veckan, måndags-morgon med yoga på Urban delis takterass men en underbar frukost efter? Jag kan tänkte mig att det är en hel del som börjar känna lite julstress och så mycket som ska ordnas med jobb, hemma, barn etc. Jag kommer ha eventet med en hälsosam juice som heter Naked och jag kommer visa mer om det då. Men nu är det upp till dig/er och skriva en liten rad i kommentarsfältet om ni vill med på min yogamorgon på Måndag den 11 kl 7-9 på Urban Deli på Sveavägen. Så peppad är jag! Hoppas ni också är det, och jag ska få välja två så skriv på ni…

Längtar! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Åhhh det hade varit så fantastiskt att få spänndera måndag morgon med dig! Jag kommer alltid in här för en daglig dos av inspo. Älskar recepten, tipsen och alla dina underbara bilder.

  <3

  Monika 2017-12-09 23:51:24
  Svara
 • Hej,

  Jag vill jättegärna hänga med och yoga med dig. Kan inte tänka mig en bättre start på lucia veckan!

  Samira 2017-12-08 19:21:21
  Svara
 • Jag skulle SÅ gärna vilja gå på din yogamorgon med min mamma. Vi båda älskar din blogg (följer den slaviskt), yoga och frukost. Därför kan detta inte bli en bättre kombination!

  Det vore så kul att få träffa dig i verkligheten, du är otroligt inspirerande. Jag älskar ditt sätt att se på mat. Det är något som ska förgylla både kropp och själ, vilket du alltid lyckas med! Du och din blogg sprider lycka, något som definitivt behövs mer utav här i världen!

  Jag håller tummarna för att bli den lyckliga utvalda! Det hade verkligen gjort min jul.

  Många pussar&kramar <3

  Madeleine 2017-12-08 15:54:29
  Svara
 • Har länge följt din ljuvlga blogg och blir alltid lika inspirerad av dina recept och inblickar i vardagen. Testat många recept under åren, men de krossade potatisarna och halloumivåfflorna är fortfarande storfavoriterna.

  Att nu få chansen hänga med dig, inleda morgonen med yoga och dessutom boosta kroppen med goda juicer vore drömmen. Har haft en väldigt tuff höst/vinter och känner att yoga, juice och en Foodjunkie-dos skulle vara exakt det som frå mig att orka fram till julledigheten.

  Hoppas vi ses och tack för en fantastisk blogg!

  Hanna 2017-12-07 22:01:02
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Heeeej Hanna!!
   Jag blir helt överlycklig att du vill komma!
   TACK, kom och gör min dag imorgon!
   Kl 6.50 på Sveavägen Urban Deli. Hör gärna av dig på 0736364108
   STOR KRAM och längtar

   foodjunkie 2017-12-10 19:17:48
   Svara
 • Åh önskar verkligen jag kunde fått den chansen, hade varit så mysigt och få träffa dig och ännu bättre över något sånt här, älskar träning och älskar frukost, och yoga är ju verkligen en så härlig start på dagen. Tyvärr skulle jag inte kunna nu på måndag om jag fått chansen att bli en av de två då jag jobbar men jag hoppas chansen att få träffa dig kommer fler gånger :* hihi. KRAM!

  Julia 2017-12-07 19:43:11
  Svara
 • Hej Ida,
  Vad roligt att du bjuder in på yoga i juletid,
  när allt annat snurrar på och kroppen behöver frid.
  Roof top med härligt sällis,
  och god juice som även passar till mellis.
  Morgon i december, och ett yogande lag,
  tänk om jag fick starta veckan med sådant behag!
  Om vi inte ses på måndag, önskar jag dig en god jul och gott nytt år.
  Tack för att du driver en härlig blogg som fokuserar på hur man mår.

  //Petra

  Petra 2017-12-07 15:24:55
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   0736364108 är mitt nummer fall det är nåt??

   foodjunkie 2017-12-10 19:20:32
   Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Heeeeeeej Petra!!!!
   Så lyckligt att du kan, kom och gör min dag imorgon!!! Tack, det är på Sveavägen på Urban Deli kl 6.50 ❤️ STOR KRAM

   foodjunkie 2017-12-10 19:20:01
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!