en bättre biff helt enkelt

världens enklaste biffar – morots och halloumi biffar

åh så gott- krispiga men ändå ostiga

och såklart smakrika

 

Hej gullis!

Måste visa min lunch. Vet att jag nämnt att jag älskar att slänga ihop vegetarisk bullar och biffar förut och här kommer ännu ett recept. Så smidigt och perfekt att ha till allt. Det här fick bli till en sallad bara då jag hade precis tagit en stor smoothie innan men man kan ju ha potatis, bulgur, fisk, sallad till. Så goda!

Gör så här: Riv 3 mellan-stora morötter och 1 paket halloumi på den grova sidan av rivjärnet, 2 ägg, 1 tsk salt, 1 tsk svartpeppar, 3 msk ströbröd (jag hade ett glutenfritt gjort på majs, det var det ända jag hade hemma, men går lika bra med vanligt men för er som vill ha glutenfritt så går det också) chili eller chiliflaks efter smak. Blanda blanda blanda. Sätt ungen på 250 grader och lägg bakplåtspapper på en plåt. Forma dina biffar och sedan in i ugnen i ca 20 minuter tills dom har fått färg. Färdig 😀

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ååhh, Ska prova på tisdag!:)
  Tror du att det blir bra att steka istället? Kram!

  Malin 2018-02-27 22:32:18
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Åh vad härligt. Så enkla och bra, testa stek fall du vill men kan inte lova att det håller ihop sig så valdans bra.. Men jag vet inte 🙂 LYCKA TILL OCH KRAM <3

   foodjunkie 2018-02-28 21:27:44
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!