enkelt, nyttigt och gott

   

Hej kära gullisar!

Igår var det helt klart en fartfylld dag. Det kände så bra i mammahjärtat att Alba var på landet med sin kompisar och gudmor Lisa. Ni ser ju själva så underbart dom hade det. Ett tips bara, jag hittade en fästing på henne idag.. Men hon har tagit TBE vaccin – så ett litet tips  till alla er tips inför sommaren.. Själv var jag kvar i stan där det kanske inte finns lika många fästingar men fest var det. Min systers kille har varje år när han fyller år en dagsfest. Så kul att använda sin innegård så som dom gjorde igår. Känns som det inte görs så ofta? Men jag kan ha fel.. Som vi hade Albas kalas där ju och igår hade dom byggt en bar och hyrt bartender. Så enkelt och sjukt roligt. Det var så mysigt och krypa ner sen hemma hos Lisa med alla barn.. Albas lyckliga ögon på morgonen att jag låg bredvid henne gjorde hela min morsdag <3 Men sen att sin finaste vän Lisa tog Alba så jag fick somna om en stund var mer än guld värt.. Och sen stod dom där och hade bakat scones som mordags present ( frukost på sängen är så lyxigt tycker jag)!! Mina älsklingar så fint och glad jag blev 🙂

Nu till den mest enkla rätten, så fräsch och god. Alla gillar väl tomatsås? Och bönor? Man vill ha en smakrik tomatsås, och lite krispiga bönor – det är knepet. Det här går väldigt fort att laga, väldigt nyttigt och det känns bra i hela kroppen efteråt. Glad mage!

Gör så här: 

Sätt på saltat vatten så det kokar, ta bort sidorna på dina bönor, lägg i och låt dom ligga där i tills dom mjuknat.

Hacka vitlök, lök, och chili, fräs ihop det i en stekpanna. Häll över krossade tomater, lägg i massa olika färska örter och smaka av med salt och peppar. Lägg i bönorna och låt det få vara där i snabbt. Lägg upp en på en tallrik och riv över parmesanost <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh vad härligt, riktiga sommarbilder <3 Kom på och tänka på en sak när jag såg hundar på bilderna, hur är det med er lilla? Vet att du sagt att din mamma tagit henne mycket, eller finns hon inte kvar? <3 Hoppas du får en fortsatt underbar morsdag, lilla Alba har tur med en så fantastisk mamma som du verkligen! Kramar

  Julia 2018-05-27 15:56:23
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Men underbara du <3<3<3 SÅ RÖRD av din kommentar, tack! Vi hade så mysigt hon och jag 🙂 Hoppas detsamma till dig! Lilla Berlla är hos min systers pojkväns syster, så hon är kvar i familjen 🙂 Och SÅ SÖTT dom har precis klippt henne, ska försöka ta nån bild så ni får se 🙂

   foodjunkie 2018-05-28 11:56:33
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!