dom bästa veggo biffarna

mitt absolut bästa knep för att pressa ur vätska falla man rivit potatis eller zucchini. I en ren kökshandduk, man behöver bara vrida lite så är allt ute

väldigt spännande visst 🙂

har har ni zucchini vatten, helt sjukt vad det kommer ut väska alltså! Man kan dricka det sen, eller spara till en smoothie i kylen.

som jag visade er så hade vi färskpotatis hemma, tvättade dom snabbt med högtrycks-tvätten, dock inte på högsta sprut då går potatisen sönder hehe..

vet att jag har visat er mina zucchinibiffar förut men vill påminna er om dom. Blanda allt och sen stek, så simpelt. 

stek i brynt smör och olivolja

en sommar middag är klar att ätas

så gott och glatt det kan vara med mat 😉

Hej bästa!

Jag vet att jag sa att fisken skulle komma nu vid lunch.. Men så kom jag på att jag låg lite efter och inte visat er vad jag gjorde med potatisen. Även om det är mat som jag visar er så gillar jag att visa det i ordning, känns som ni är med mer då.. Är det någon som förstår hur jag menar? Eller är det bara jag som är löjligt..

Färsk potatis eller som det heter här på danska – kartoffel hehe.. Det är verkligen så somrigt tycker jag. Skölja av, koka i saltat vatten, hälla bort, ta en klick smör och nyhackad gräslök. Vet att många gillar dill men det är inte min grej riktigt.. Det hade vi till dom galet goda och simpla zucchini-piffarna.

Gör så här: Riv 1 zucchini, lägg i en ren kökshandduk, pressa ur all saft. Lägg den rivna urpressade zucchinin i en skål, kläck i 1 ägg, 1-2 dl havre, 2 pressade vitlök, färsk krydda – välj själv vilken du vill ha men typ gräslök, basilika, persilja, timjan.. Sist men inte minst salt och svartpeppar. Lägg i dina biffar i en varm platta med smöret som blivit nästan brunt och även olivolja. Stek till du fått färg på båda sidor.

Alltså – riv pressa blanda stek njut <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Dessa biffar vill jag testa! Dock är min lilla son allergisk mot ägg. Har du något förslag som ”bilder ihop” biffarna istället för ägg? Jag har inte hittat något bra än… Tack för den bästa inspo-mat-bloggen! Tre tummar upp till dig och dina recept! ???

  Åsa 2018-07-28 22:42:39
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Åh jag förstår.. hmm, jag skulle testa med ost.. Jag brukar göra dom här med halloumi också nämligen och det är galet gott <3 LYCKLA till och stor kram.. Och 10000 TACK för fina fina kommentar, du gjorde mig så himla himla glad <3

   foodjunkie 2018-07-29 09:59:18
   Svara
 • Åh vad somrigt och gott! <3

  Frida 2018-07-17 15:54:40
  Svara
 • Tack för inspirationen! Har haft så dålig fantasi och inte varit sugen på mat på sistone. Det här får bli morgondagens middag <3

  Sofia 2018-07-16 23:30:07
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Åhhh ja, då skulle jag bli så glad! Smarrigt värre. Dom gör jag ofta. Testa knepet med ren kökshandduk 🙂 Vet precis när man kommer i det, fantasin för mat i värmen.. Lycka till! <3

   foodjunkie 2018-07-17 13:53:56
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!