The super berry

IMG_5294

 

Superbäret lingon hamnade i denna smoothie. Jag har skrivit förut hur bra lingon är, men här kan ni läsa det testet som har gjorts om ni vill veta lite mer. Tycker nämligen lingon är lite bortglömda… Får ni i er lingon? Finns många smoothies som blir väldigt goda med det i. Så testa er fram och ät massvis med lingon 🙂 Om ni vill göra er egen sylt nu när det snart finns i alla dom här härliga fyllda lådorna på torgen eller i butikerna så har jag ett enkelt recept här .  Nu när jag skrev härliga så kom jag på att ni ska få det här simpla receptet på en lingon-smoothie

 • 2 dl frysta lingon
 • 1 fryst banan
 • 2 dl havremjölk
 • 1 dl kvarg
 • kardemumma efter smak

Trevlig helg till fina ni och glöm inte lingonen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tyvärr är jag inget större fan av lingon i någon form… Blåbär däremot är min grej, ett superbär det med som tur är 😀 haha! Hoppas ni får en mysig helg!

  Elin 2015-05-29 17:18:50
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Lingon är en lite syrligare smak men testa denna smoothie och du kommer få en helt ny smak på lingon 🙂 Du kan skippa havremjölken om du vill ha den mindre rinnig. Och om du vill ha den lite sötare så ha en sked jordnötssmör 😉 Annars så boosta kroppen med blåbär oxå, jag älskar blåbär! Härliga superbär Sverige leverera ändå 😉 Trevlig helg! KRAM

   foodjunkie 2015-05-30 13:13:21
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    hmm… får se när jag tar modet till mig och testa med lingon 😀 Låter minst sagt spännande faktiskt och jag blir lite sugen 😉 Ja, Sverige är himla bra när det levereras superbär och supervärme! haha 🙂

    Elin 2015-05-31 14:53:57
    Svara
    • Svar på Elins kommentar.

     Hoppas du vågar och gillar den 🙂 Det är ju värt ett försök när det ändå är så pass nyttigt.. 😉 Kram

     foodjunkie 2015-05-31 21:11:31
     Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!