House Party

IMG_0391 IMG_0393 IMG_0399 IMG_0403 IMG_0408 IMG_0409 IMG_0413 IMG_0421 IMG_0426 IMG_0427 IMG_0433 IMG_0437

 

Nu hoppas jag att jag gjort min syster och er mycket mer nöjd och förhoppningsvis glada också. Lite mer inlägg än dom senaste dagarna har jag fått upp och nu till vad jag vill ge er tips om. Sommarmat! Den enklaste och smakrikaste. Stor sallad med kokt potatis, gurka, rostade frön, avokado. Broccolin som jag gav tips på idag marinerade jag och fick ligga i kylen ett tag sedan i salladen.

Den här tomat röran är ett stort tips till många rätter. Kärna ur dom och hacka fint, detsamma med lök helst silver lök men gullök går jätte bra, pressa i citron, vitlök (eller hacka), persilja i STORT lass , droppa i olivolja och smaka av med salt och peppar. Min topp tio att ha till maten!

Sen hade vi mer på bordet en fetaost sås med yoghurt, chili, vitlök, salt och peppar. Kokade färska majskolvar. Ett stort fat med ost, skinka och körsbär och sist men inte minst min tonfisk-röra som jag har visat er förut HÄR fast jag bytte ut till oliver i stället för kapris.

Det var ju nämligen så här att vi hade ju fin besök och vår nya gäst hade kommit. Så det var ju dags för middag! Så igår myste vi till sent inatt och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi var t o m fem stycken bloggare( Maxinne, Lisa, Janni, Angelica)  här. Alla är så sjukt duktiga, titta bara fina bilden Angelica tog med min kamera på hunden Bella  🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • What has happens to the little English translations??? I would really like to read them not only watch the nice pictures and use google translator..

    judith 2015-07-14 20:14:39
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!