Sunny sunday

IMG_0890IMG_0983IMG_0991IMG_0910IMG_0973IMG_0931IMG_0928

 

Nä ni sorry, det blev inga picknick bilder från stranden igår. Jag gjorde grillade smörgåsar med ost, senap och färsk timjan och hade honugsmelon med mig. Det blev inte roligare än så. Även om det smakade utsökt efter många dopp. Det är så skönt och få svalka sig i havet, och speciellt att det är salt. Känns som det är så nyttigt för huden. Sen att man knappt kan gå på sanden för att den är så varm är en annan femma. För annars är det ju en topp tio för att få lena fötter att gå i. Eller sitta vid vattensnåret och göra kropps-skrub med sanden. Kanske inte det bästa med en baddräkt heller. Men väldigt bekvämt med en nu efter man fött barn måste jag säga och så fin i ryggen. Sista köpet jag gjorde på Calzedonia innan jag åkte ner. Ni var några som undra vad köpte för olika jag köpte – dessa tre blev det, vit, lila och baddräkten. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!