Thank you Valerie and Plaza Magazine

IMG_3485IMG_3538IMG_3502IMG_3501IMG_3485 IMG_3494 IMG_3496 IMG_3498IMG_3520 IMG_3533 IMG_3546

 

Nu ni kära läsare. Jag har boosta kroppen sen igår med alla olika knep. Vill. Inte. Bli. Sjuk. Och vaknade idag med helt nya krafter! Undrar om det var alla dom här olika skålarna vi hade igår. Spriulina shots.. som förövrigt inte alls brukar vara god smakade ingenting då smaklökarna var ute på vift från mig. Perfekt tänkte jag. Men det var tydligen så att vi hade fått bort smaken bra med lite pressad citron och juice. Så det blev det imorse också.. och alla andra morgnar med i framtiden 🙂 Detta packet av vitaminer och krafter satt vi och drack medan vi läste fina Valeries sida i Plaza. Där hon hittat och tagit med mig! Tack snälla du och ska nog göra avokadotårtan (tryck HÄR om ni vill ha eller se mer av den) där i helgen! KRAM

 

(HÄR är salladen, HÄR är brödet och HÄR är pannkakorna  )

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej, har du inget recept på den där drinken? Den ser super god o nyttig ut, precis vad jag behöver..

    Johanna 2015-08-03 21:10:50
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!