Flera olika sopp recept till er

IMG_1233 IMG_1253

 

Jag har fått lägesrapport från svedala och det är kallt som attan men det är soligt. Och det som önskades var ett sopp- recept här på bloggen. För värmen i luften kan jag inte trolla till er, men värmen i maten kan jag hjälpa er med! Jag älskar soppa och speciellt när det är kyligt, man mår så bra i kroppen. Och det är väldigt enkelt med soppa, man soterar först lök i katrullen sen i med det man vill.. idag använde jag mig av;

 • 2 st potatis
 • 2 små palsternacka
 • 1 bit rotselleri
 • 1 bit blomkål
 • 1/2 gullök
 • 1/2purjolök
 • 2 st vitlök
 • ca 8 dl vatten – så mycket så det täcker allt
 • 1-2 dl kokos mjölk( den på burk)
 • 1 buljong tärning
 • 2 st tsk salt
 • nymalen svart peppar

 

Låt det mysa ihop sig tills allt är mjukt, sedan mixa allt med en stavmixer. Jag tipsade ju om att ha quinoa klart i kylen igår och det toppade jag den med sen och även parmesanost och färsk persilja! Mums 🙂

HÄR, HÄR, HÄR, HÄR,  HÄR, HÄR, HÄR  hittar ni fler recept på olika soppar.. bara att trycka och se vilken ni blev sugna på haha. KRAM och snart kommer jag heem

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!