När maten får mysa till sig

IMG_5624 IMG_5643

 

Hur gott är det inte när mat har fått stå till sig? När alla smaker har fått mysa ihop sig ordentligt. Det är ju alltid godare dagen efter, oftast iaf. Tänkte tipsa vidare två mini tips för den här goda gröna moset jag gjorde i förra inlägget. Någon mer än mig som tycker det är gott med mos på knäckebröd? Tänk då att moset är ännu godare just för att det är broccoli och potatis -mos, sedan steka tunna skivor snabbt med halloumi och ha på toppen. Perfekt mellis med en kaffe <3

Till lunchen blev det en fisktaco fast även där med den goda moset. Enkelt va, äta rester är fantastiskt! På tal om fantastiskt så ska jag snart bjuda på vad jag gjorde i helgen.. Hur fint min fantastiska vän gjort men även hur snygg jag förvandlade mig senare på kvällskvisten…

HÄR kan ni trycka för att se det perfekta moset, och HÄR är receptet på den lättaste fisktacon. Kram så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!