Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

När maten får mysa till sig

IMG_5624 IMG_5643

 

Hur gott är det inte när mat har fått stå till sig? När alla smaker har fått mysa ihop sig ordentligt. Det är ju alltid godare dagen efter, oftast iaf. Tänkte tipsa vidare två mini tips för den här goda gröna moset jag gjorde i förra inlägget. Någon mer än mig som tycker det är gott med mos på knäckebröd? Tänk då att moset är ännu godare just för att det är broccoli och potatis -mos, sedan steka tunna skivor snabbt med halloumi och ha på toppen. Perfekt mellis med en kaffe <3

Till lunchen blev det en fisktaco fast även där med den goda moset. Enkelt va, äta rester är fantastiskt! På tal om fantastiskt så ska jag snart bjuda på vad jag gjorde i helgen.. Hur fint min fantastiska vän gjort men även hur snygg jag förvandlade mig senare på kvällskvisten…

HÄR kan ni trycka för att se det perfekta moset, och HÄR är receptet på den lättaste fisktacon. Kram så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Hälsa
    Foodjunkie
    Mode
    Petra Tungården
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Mode
    Paulina Forsberg
    Mode
    Mathilda Weihager
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Home
    Andrea Brodin
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Hälsa
    Ida Warg
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Mode
    Emma Danielsson
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Home
    34 kvadrat
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Hälsa
    Fannie Redman
    Lifestyle
    Vanja Wikström
    Man
    Niklas Berglind