Långlunch hemma hos mig

IMG_6084 IMG_6087 IMG_6088 IMG_6100 IMG_6110 IMG_6117 IMG_6118 IMG_6127 IMG_6129

 

Jag nämnde ju för er att min kära vän från LA är här på besök, så jag passa på att tvinga henne att ses igen.. Fick med mig några andra snygga vänner på köpet också! Lykost mig, vi åt lunch i typ fem timmar.. Små åt hela tiden och pratade mer! Jag hade fått hem lite nya produkter från Zeta så passa på att se vad dom hade att erbjuda. Jag gjorde mitt pestobröd som jag visat för er HÄR,det är det stora tipset för er att göra i helgen! Det blir aldrig fel och det blir alltid uppskattat. Till det blev det en stor sallad, Zetas mozzarella hamna på sidan och i hade jag deras nya Gryn som var en blandning av fem olika gryner – emmervete, korn, kamutvete, långkornigt ris, fullkornsvete ( japp, jag läste av det på deras förpackning, jag kommer bara ihåg att det lät bra och sedan laga jag) . En perfekt blandning att koka upp på tio minuter och sedan smaksätta ( exempelvis pesto). Den är lite matigare känns det som och man får i sig protein! Jag skulle vilja kalla lunchen för en pinjenöts-lunhc, kanske ni ser på salladen.. Älskar pinjenötter! Jag hade det även i brödet.. Men i salladen var det

 • Ruccola ( sköljd och sedan balsamvinäger på)
 • Gryn-mixen med egen pesto
 • Gurka
 • Dadlar
 • Rädisor
 • Polkabetor, som är så fint att pryda mat med.
 • Mozzarella på sidan

Pesto har jag visat både HÄR och HÄR med två andra olika recept. det är dunderlätt, men gör ni brödet är det gott att lägga till mer parmesan 🙂

Skulle försöka få till en bild på älskade Josy, då ser jag hur Alba är i hennes famn och siktat rakt på hennes bedårande vigselring.. haha.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!