När det allra lättaste är bäst

IMG_7166 IMG_7171 IMG_7176 IMG_7177 IMG_7210 IMG_7230 IMG_7231 IMG_7236

 

Jag tycker alltid att det finns små knep att att få till dom där allra vanligaste och lättaste recepten. Det är ju det som gör det hela så så kul. Jag visade dom här lätta bananpannkakorna för mamma och hon trodde inte sina ögon. Bara ägg och banan… Coolt! Men det jag gjorde här för att få till det lite roligare var endast att ha i kanel, och det gör så mycket faktiskt. Dom HÄR är också ett lätt knep för att göra dom simpla pannkakorna roligare!

 • Mixa; 2 ägg -2 mogna ekologiska bananer- kanel
 • Stek i kokosfett eller smör
 • Toppade med ; agave sirap- rostade kokosflan- jordgubbar

Någon som är taggad på påsken? Se om påskharen kommer med något ägg.. Jag tycker det lätt kan bli mycket godis och dant nu, håller ni med? Är det någon som vill ha något recept nu i påsken, både sött eller mer marigt så säg till, jag är redo!! Själv ska jag redan på påskmiddag ikväll.. så ni kommer få inspo och tips snart, men HÄR kan ni få från 3 år sedan från huset vi bodde i då..

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Snabb fråga om stekningen!

  Vänder du bananpannkakan och steker den på bägge sidor? Eller bara på en? Hittar ingen bra teknik för att vända på den, den trasas ALLTID sönder då… . 🙁

  Och vilken värme steker du på?

  Bästa mattipsen!

  Kristina 2016-03-23 12:05:30
  Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   Juste, jag vänder en gång..

   foodjunkie 2016-03-23 13:09:10
   Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   Hej Gulliga du, 1000 TACK <3 Jag bli så glad när ni tycker det ger er tips och inspo, då blir jag taggad på att ge fler!! 🙂

   Jag brukar ha det på medelvärme, och ha tålamod.. Jag vet att dom alltid går sönder när dom inte är klara! Och ha kanske mer kokosfett eller smör i om det verkligen är så att dom går sönder. Men medelvärme och tålamod är nog det bästa knepet 😉

   Kram och GLAD PÅSK! <3

   foodjunkie 2016-03-23 13:08:53
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!