Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nyttigaste pastan

IMG_9213 IMG_9218

 

Plötsligt händer det.. Att någonting är före här än hemma! Dom är lite gulligt efter i ganska mycket här i Spanien. Men tänk att när jag går där i mataffären lite smått hungrig och ser sån här spagetti, sån där väldigt bra spagetti.. zucchini spagetti. Jag som har nämnt nu med att inte köpa färdig mat måste ju säga att det här måste ju vara det bästa färdig köpta maten någonsin. Även om dom inte är någon stor favorit, tycker det är lite smaklöst. Men det gör ju ingenting, det är ju att krydda till det om är det roliga. Det var det här jag hade den här goda guacamolen till (den visade jag HÄR). Så den och alla nötter som var hackade mandlar, pistagenötter och rostade pinjenötter och dom torkade tranbären gjorde det hela väldigt smarrigt.

Tycker ni om zucchini-pasta? Har ni sett att man kan köpa sådan här färdig hemma i mataffären? Zucchini tycker jag är perfekt att laga mat med att bara fylla ut grytor och dant med men den HÄR är min absoluta favorit! Zucchini är inte känd för att vara den mest nyttiga vi har, den är alltså inte onyttig utan mer att den består mest av vatten, men lite c-vitamin och behåll alltsi skalet när ni äter denna.

Hoppas ni har en underbar fredag och helg nu <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Här i London finns det 🙂 Kram!

  Mathilda 2016-04-10 14:51:09
  Svara
  • Svar på Mathildas kommentar.

   Åh perfekt ju, jag som vet att du verkligen gillar det oxå 😉 Hoppas allt är bra fina du! Är du i Sthlm snart? Kram <3

   foodjunkie 2016-04-10 15:05:20
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!