Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Det här är magiskt

IMG_2245 IMG_2248

 

Finns det någon mer än mig som är lite seg efter helgen? Även fast jag är lite tröttis så kan jag meddela att jag är som ett litet barn just nu, helt pirrig.. mina TVÅ kära vänner fick barn idag!!!!!!! Det är så stort att jag fattar det knappt. Det overkliga kommer väl bli verkligt när jag får se dom små underverken! Så galet bara att dom fick samma dag. Ena inatt och den andra imorse!  WOW med jättestorabokstäver! Och nu till wow med småbokstäver. Det här är så gott tycker jag! Jag visade ju er min Pico de Gallo – tomatsalsan (tryck HÄR för att se receptet ) det blandar man bara lätt med kokt emmervete ( det tar ca 10 minuter att koka i saltat vatten så det går undan) så har ni den mest fantastisk lunchen! Jag visade ju er även mitt fröknäckebröd med chiafrön i ( tryck HÄR för att se det) vilket var perfekt att ha till med varm god halloumi! SLURP och MUMS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand