Det här är magiskt

IMG_2245 IMG_2248

 

Finns det någon mer än mig som är lite seg efter helgen? Även fast jag är lite tröttis så kan jag meddela att jag är som ett litet barn just nu, helt pirrig.. mina TVÅ kära vänner fick barn idag!!!!!!! Det är så stort att jag fattar det knappt. Det overkliga kommer väl bli verkligt när jag får se dom små underverken! Så galet bara att dom fick samma dag. Ena inatt och den andra imorse!  WOW med jättestorabokstäver! Och nu till wow med småbokstäver. Det här är så gott tycker jag! Jag visade ju er min Pico de Gallo – tomatsalsan (tryck HÄR för att se receptet ) det blandar man bara lätt med kokt emmervete ( det tar ca 10 minuter att koka i saltat vatten så det går undan) så har ni den mest fantastisk lunchen! Jag visade ju er även mitt fröknäckebröd med chiafrön i ( tryck HÄR för att se det) vilket var perfekt att ha till med varm god halloumi! SLURP och MUMS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!