Smakrikt, enkelt, billigt och nyttigt

IMG_3645 IMG_3656 IMG_3665 IMG_3668 IMG_3679 IMG_3683

 

Någon som brukar äta rädisor? Eller kanske en konstig fråga.. såklart att ni gör det. Det jag egentligen vill fråga och faktiskt visa er är om någon som brukar grilla rädisor i ugn? Det är så mycket smak i dessa små färgglada bollar redan innan men att göra på detta vis blir till en väldigt härlig och ny smakupplevelse tycker jag. Ett helt perfekt sommar tips och att ha att toppa sallader eller rätter med. Så ett simpelt, smakrikt och billigt sätt att göra din maträtt lite roligare. Här gjorde jag bara ett varsitt glas till mig och mamma med en avokadoröra i botten, falafel, dom grillade rädisorna toppat med sallad. Avokado röra a.k.a guacamole kan ni hitta HÄR. Jag vet att det det ser ut som en ljus guacamole på bilden.. den var mer grön IRL, men testade att göra lite tuffare bilder.. Ser ni vad jag menar? Min fråga är nu om ni tycker om det eller ej? Nu till hur man gör rädisorna…

Skölj, dela på hälften, in i varm ugn ca 250 grader med 2 msk smör och flingsalt. Rör på plåten lite då och då.. Ni ser när det börjar bli klart men cirka 10 minuter.

HÄR kan ni läsa mer om rädisa, lite kul ibland och veta vad dom små är bra för. Kram på er från mig

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!