Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Många benefits om vattenmelon a.k.a red meat

P1010019

 

 

Om det är någonting jag tror vi är många som älskar så är det just vattenmelon. Det är en hälsosam törst-släckare med många benefits. Ni var några som tyckte det var lite lustigt när jag skrev att det t o m finns ett ämne i som gör att lusten kan sättas igång ( HÄR skrev jag om det). Men det som jag älskar med vattenmelon är att den innehåller bra ämnen när man rör på kroppen.. inte då bara att den släcker törsten efter (eftersom den innehåller typ 90% vatten) man tränat alltså. Utan bra för musklerna ( aminosyror heter det för er som vill veta det )! Jag gillar att äta den som den är men även att ha i nästan all mat nu när sommaren är här.. då menar jag att jag har det i sallader och det kan ni hitta HÄR och HÄR.  Så kul att ni gillar när jag gör så här när ni kan trycka er vidare genom att trycka där jag skrivit här med stora bokstäver för att se mer tips och recept när man är inne på ett nytt inlägg.. För mig är det lika kul och se gamla inlägg som att kunna ge er mer på en och samma gång. Nu sökte jag bara på vattenmelon och det kom upp 6 st sidor med tips om det det. HÄR hittade jag t o m en bild när Alba bara var några veckor gammal <3

Här har ni ett recept på vår såkallade- PINK MILK  och HÄR en en choklad och vattenmelons-smoothie 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind