Enkelt recept som inte går att misslyckas med

IMG_2950 IMG_2965 (1) IMG_2980 (1) IMG_2987

Lätt som en plätt. Plättar som är lätta! Eller ska vi kalla dom biffar kanske.. Vegetariska krispiga biffar. Precis vad mitt hjärnkontor och krafter orkade göra idag. Lillan somnade 4 inatt och ligger fortfarande och sover och klockan är 13.30. Det sägs ju att det tar lika många timmar som det är dagar att ställa om sig. Så det blir lagom till julafton som vi ställt om oss! Jag kommer ihåg hur jag var när jag var gravid, lite virrig , så känner jag mig nu. Började äta innan jag fotade exempel. Men jag klarade iaf av att laga mat 🙂

 • 9 msk kokt couscous
 • 3 msk keso
 • 1 ägg
 • beroende hur mycket salt du hade i när du kokade upp couscousen så salta efter det
 • svartpeppar
 • chiliflaks

Så lätta att göra, man kan verkligen ha dom till allt. Ge till barnen är perfekt då det inte kladdar någonting så vaknas det utflykt eller liknade så ta med. Eller ha med i lunchlådan eller kanske bjuda grannen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ser jättegott ut! Testat något annat än couscous? Jag är allergisk mot så himla mycket vete/havre/bo/råg/gluten osv så jag undrar om jag inte kommer reagera på cous cous, vad tror du? Vågar inte testa men såg så gott ut

  Svara
  • Svar på Glutenfri Vegans kommentar.

   Åh det går att riva i vad som helst, blomkål ( gått att rosta då i ugn först) som man sedan river. Eller riven zucchini, men se då till at få ur all vätska och et gör du lättast genom att bara lägga i en ren kökshandruk och klämma bort allt 🙂
   Jag vågar inte säga till nån att testa även om dom är allergiska men det är dunder enkelt och går fort så inget avancerat fall du reagerade.. då kan du ge bort resten 😉 God jul!

   foodjunkie 2016-12-23 06:29:49
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!