Missa inte att testa en potatis, zucchini och halloumi våffla

IMG_0446 IMG_0453 IMG_0461 IMG_0481 IMG_0509 IMG_0542

 

Någon mer än jag som fick över massa potatis efter julmaten? Jag trodde faktiskt att jag hade massvis med ägg.. då potatisen var satt i ägghållarna. Såg det och tänkte att då måste jag göra något gott på potatisen. Om man inte har det så koka potatis och gör dom här goda våfflorna. Om ni trycker HÄR har ni ett recept som ni inte behöver koka potatisen ens. Men ni måste ju bara testa, så löjligt gott. Är det så att ni inte har ett våffeljärn går det ju att steka små plättar.

Gör så här: Skala 8 koka potatisar, riv 1 zucchini i en ren kökshandduk och pressa ur all saft, riv ca 1 halv halloumiost, knäck i ett ägg, salt och peppar. Mixa allt det här nu och värm ditt våffeljärn eller platta. Det blir ca 3 st och man gör i våffeljärnet, men gör man plättar i stekpannan kan man göra många fler och mindre. Jag hade lite kesella, persilja och chiliflingor på. Så enkelt och gott 🙂

HÄR har ni ett magiskt recept på choklad våfflor som är nyttiga!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Jag är så stolt över mitt senaste inlägg, att jag vågat lyfta ämnet kring alkohol/ alkoholfritt. Har du lust får du mer än gärna gå in och kolla och säga vad du tycker/ hur du upplever hetsen kring alkohol och framförallt nu lagom till nyår! http://halsojunkie.se.

    Sandra 2016-12-29 13:57:54 http://www.halsojunkie.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!