Potatis våfflor förlänger livet

IMG_0137 IMG_0142 IMG_0165 IMG_0173 IMG_0180

 

Nä…gå nu inte och tro eller säg att fooooodjunkie sa att om man äter just potatis våfflor så förlänger det livet och man är odödlig. Utan det är ju så att om man äter bra mat så mår kroppen bra! Och det här är ju inget annat än en bra våffla! Förra måndagen blev det raw choklad våfflor ( det receptet hittar ni HÄR) så kände väl att jag var tvungen att starta den här med lite mer våfflor. Har man ingen våffeljärn så är dom billiga, jag har ingen avancerat alls utan köpte bara ett. Annars grå ju detta hur bra som helst att göra utan ( Då hittar du recept både HÄR och HÄR). Det ända är att det ser ju väldigt trevligt ut i ett våffeljärn, det var det inte bara jag som tyckte som ni ser på sista bilden.. 😉

 

 • Skala och riv 8 st potatisar
 • Kläm ut all saft
 • Blanda i olivolja, sat och peppar
 • Värm våffeljärnet med olivolja
 • Dela upp det och låt det vara i en bra stund

Nu till den underbara valnötssåsen!!! Den brukar jag snabbt göra när jag måste ha någonting gott till. Typ bönpasta eller liknande, den va perfekt nu med!

 • 2 nävar valnötter
 • 1 vitlök
 • en skvätt vatten
 • en näve färsk basilika
 • 1 tsk kokosolja
 • 2 msk ost, valfri
 • salt
 • peppar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Alltså!! Jag blir så sjukt imponerad av din förmåga att hitta på recept. Jag tycker själv att jag är ganska bra på att ”koka soppa på en spik”. Men du är fan grym! Jag blir så inspirerad och kollar in här varje dag! Jag blir alltid så full i skratt när du typ balanserar en acaibowl i dina kritvita sängkläder för att det ska bli en snygg bild (vilket det alltid blir) när jag tänker på att du har en bebis i hasorna som skulle kunna åstadkomma sån röra om hon välte den där skålen:)
  Och din sambo, hoppas han förstår hur lyckligt lottad han är som har dig. Jag önskar att min kille kunde laga så fräsch och fin mat åt mig varje dag!

  Emelie 2016-04-18 19:20:25
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hahaha ja alltså det är så kul att du lägger märke till det, ibland får jag ångra saker då dom små fingrarna är så ofattbart snabba! Men vad gör man inte för att det ska var bara ljus precis där så man får med hur gott det set ut, det är inte lätt ibland med mat. Men tyvärr det där med min sambo förstår han inte ibland, han älskar mat i alla former – det spelar lixom ingen roll om det är as- ap- fint och väl lagat eller om det är gröt.. Och jag lagar alltid mitt sedan kött till det till honom.. Haha så olika i det men han klagar aldrig och pratar alltid väl om det hela om du förstår. Men måste tacka dig för din kommentar, blev så glad!!! Önskar verkligen att de inspirerar, sen att man får använda sin egna fantasi precis som jag tror du är grym på!! <3 <3

   foodjunkie 2016-04-18 23:59:16
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!