Pauluns rostad sötpotatissoppa med lime, chili och protein

I samarbete med Pauluns

img_6580 img_6593 img_6610 img_6618 img_6708 img_6760 img_6770 img_6778 img_6800 img_6823

I samarbete med Pauluns

Jag vill alltid få ut dom bästa men enklaste tipsen till er och förra veckan visade jag ju er mitt samarbete med Pauluns gröna sköna soppor. Varför dom är sköna är just för mig att dom är gröna alltså på riktigt gröna- så naturliga utan tillsatser men att det ändå är färdiglagad mat man köper på burk. Det är så skönt tycker jag att veta vad för nåt man får i sig och speciellt när man inte själv hinner eller orkar laga mat. Dessutom väldigt mycket plus nu när jag har barn och perfekt att köpa till lunchen tycker jag. Jag älskar soppa just för det är varmt och härligt men det måste vara mättande och det är dom här och det jag gillar med dom är att dom tänk till med att få mer protein i dom. Förra veckan visade jag er den nyttiga och goda rödbetssoppan ( tryck HÄR att se det) med ingefära och solrosfrön som har 40 % av det dagsbehov man behöver i grönsaker, och nu vill jag även visa den här goda och krämiga soppan med sötpotatis, chili, lime och pumpakärnor.. Någon som blev sugen? 🙂 HÄR kan du läsa mer om Pauluns utbud!

Tack Pauluns för ni tänkt till och gjort massa Supergreens i olika smaker som räddar min vardag ibland! 😉 Tryck här fall ni vill se ett väldigt gammal inlägg med en annan smak som jag tipsat om för den är så god! Och sista nu varför ni ska få i er just den här soppan med sötpotatis; mer än att den är god så vill jag skriva lite tips om sötpotatis då den är en perfekt källa till en balanserad kost, massor av fibrer, lite kalorier, rik på antioxidanter, vitaminer, mineraler och även antiinflammatoriska näringsämnen! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Måste bara fråga, vart är porslinet från? är kär i faten/tallrikarna! helt fantastiska!

    Terese 2017-03-02 12:36:52
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!