Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Den proteinrika favoriten

Hej fina ni!

Kan man säga -oh gooosh, så gott..? Det jag menar är oh guuuud så gott! Farao alltså vad jag slickat i mig många skålar hummus i mina dar… Jag tröttnar lixim aldrig. Man är väl en periodare mer med det.. Som med allt annat. Ibland går guacamole eller smoothie eller gröt på högvarv här hemma, jag byter liksom av saker. Som nu har jag nog ätit klart mig på ost som jag har varit så sugen på ett bra tag nu, halloumi har ni sett en hel de av här visst? Nu kanske en hummus tid är inne, hurra. Jag äter ju jämt det kroppen är sugen på.. Känner direkt när jag tränar som jag gör nu hur kroppen är törstig och sugen på allt med protein i. Dock då inte kött.. 

Gillar ni hummus? Jag gör alltid mina på olika vis.. antingen med citron eller utan, eller chili, eller vitlök, eller färsk persilja, eller tahini (det är en sesamfrö-pasta) osv.. Man mixar bara fram till man tycker själv att man är nöjd. Jag har hört någonstans att kikärta är en grönsak..? Vad tror ni..? Kikärta som känns som en tvättäkta böna. eller dom heter ju t o m kikÄRTA haha. Men bra att lägga på minnet är ju hur rika dom är på protein! Men även andra vitaminer, mineraler speciellt järn och magnesium ( perfekt tillskott när man tränar) men även fibrer som håller igång tarmarna 🙂

I min idag hade jag i: 1 paket kikärtor, 1 vitlöksklyfta, 1/2- 1 tsk spiskummin 1 handfull färsk persilja, 3 msk vatten, 5 msk GOD olivolja ( viktigt att du gillar olivoljan då den kan ta mycket smak), chili efter smak, citron skvätt, salt och peppar. Toppade med fetaost, granatäpplen och basilika kvist. Jag hade inga oliver hemma men det tycker jag är så gott ihop.

TRYCK HÄR för att se hummus med oliver. TRYCK HÄR för att se asiatiska hummus rullar. Tips är att slänga ner avokado för en god grön hummus eller rostad rödbeta TRYCK HÄR för att se den rosa hummusen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Alltså det låter MAGISKT gott! Jag äter hummus varje dag, har varit beroende av det sen jag bodde i USA för sju år sedan haha. Tröttnar aldrig! Så kul att variera och experimentera med receptet också, häromdagen testade jag mynta, spännande men inte favoriten! Kram och tack för en mysig blogg och instagram!

    Ida/ @Im_healthyenergy 2017-06-07 20:25:51
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!