Har ni testat den här gyllene mjölken?

IMG_2282 IMG_2315 IMG_2323

 

Är det någon som har testat Golden Milk.. eller guld mjölken som det blir på svenska? Som jag nämnt förut så tycker jag vissa saker låter så mycket bättre på engelska. Fast det spelar ju faktiskt inte någon roll, det är ju smaken som gör det hela eller hur? Och den här är verkligen gyllene på alla sätt och vis!

Det börjades med en promenad med min syster, det är inte en svart vit bild där uppe utan det var ju exakt så grått vi hade det i idag i Stockholm.. Blött och allt smutts som legat i snön har kommit fram. Det kom jag på efteråt för vi traska på i enhejdundrans fart för vi gick på hennes lunch. Ett tips till er, gå ut och fånga lite frisk luft..även om det är grått och ni bara har en snabb lunch. Det vi nämnde var iaf den här goda mjölken så gick hem direkt och gjorde till mig och min sambo som aldrig förut hade smakat den. Det sa bara slurp så var dom två slut, ett bra betyg helt enkelt! 😉

 • stor kopp mandelmjölk
 • 1 tsk kanel
 • 1 tsk kardemumma
 • 1 tsk gurkmeja
 • 2 st dadlar, utan kärna ( inte mandlar som jag råkat skriva, tack fina läsare som förstod felet)

Koka upp det och mixa eller så gör ni tvärt om, mixa allt sedan koka. Sen njut <3 HÄR har jag skrivit lite om just gurkmeja, fall ni är nyfikna varför det är så nyttigt, och HÄR och HÄR hittar ni ett enkelt recept med det i <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ja den har vi testat en dag i julas när snön föll utanför framför vinterstudion (söndag i soffan framför vinterstudion är guldkant tycker jag) vi använde kokosmjölk istället då jag är allergisk mot nötter och mandel. Tyckte att det kändes som bomull för magen! Gott! Kraaam

  Petra 2016-01-26 22:41:29
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Den är ju så himla god! Det låter som i en saga när du skriver när ni drack den 🙂 Härligt! Tråkigt med din allergi men du har som sagt hittat andra saker du kan lägga tull istället 🙂 Ska precis lägga ut min nyponsoppa, och den kan du ät/dricka för i den är det inga nötter 🙂 KRAAM

   foodjunkie 2016-01-27 14:26:22
   Svara
 • Hejsan, menar du dadlar utan kärna?

  Frida 2016-01-26 17:28:45
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Ja du hjälp så fel det blev.. Förlåt och Miljoner Tack för att det finns så klocka och snälla som dig som hjälper 😉 KRAM

   foodjunkie 2016-01-27 14:24:42
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!