Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Den här mixen är ljuvlig

IMG_9326 IMG_9331

 

 

Rostad broccoli med pinjenötter, russin och ost.. väl ni vilken ost- jag hade chevre just för att det är så gott ihop med pinjenötter och russin. Fast det tycker jag att fetaost också är! Det finns ju verkligen olika saker som är så gott ihop och det här är det. Så lätt att bara slänga in i ugn och få mysa ihop sig.

 • broccoli
 • russin
 • pinjenötter
 • fetaost/ chevreost
 • olivolja
 • citron
 • salt
 • peppar

Ett lätt sett att få sig den nyttiga broccolin om man säger så. Jag har ju nämnt förut hur bra broccoli är, den innehåller määäängder med bra näringsämnen! Så vill ni ha fler recept med broccoli så hr jag mer, HÄR är en mer asiatisk med jordnötter, HÄR är världens bästa mos, HÄR hittar ni dom goda små knytena, HÄR är det recept jag gör minst en gång i veckan hemma. För er som vill ha ännu fler recept med just den näringsrika och typ det nyttigaste vi kan äta så har jag en sökruta, kan vara bra att veta om hugern slår till och ni vill ha någonting annat än det jag lägger upp just den dagen. Hoppas er helg har varit lika ljuvlig som just broccoli är 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Låter jättegott!! Men vilken temperatur ska ugnen vara på? Hur länge ska det vara inne? Hur ser man att det är klart?

  Jo 2016-08-11 11:11:39
  Svara
  • Svar på Jos kommentar.

   Mmmm det är en fantastiks mix. Jag har på ca 220 och i ca 15 minuter. Man ser när det börjat bli klart genom att broccolin börjat få färg och osten är lite mer smält. Lycka till och smaklig måltid <3

   foodjunkie 2016-08-15 13:18:51
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!